Blog2022-02-21T16:14:22+00:00

Verhalen vanuit het Hart

Het delen van ervaringen werkt verbindend. Voel of er iets bij jou van binnen gebeurt bij een stuk herkenning of wellicht wordt jouw nieuwsgierigheid verder aangewakkerd. Alles is welkom.

februari 2022

Coaching met paarden

februari 19th, 2022|

Paarden nodigen je uit om je mooiste zelf te zijn om de harmonie in de kudde te kunnen behouden en jou er onderdeel van te laten zijn. Zie het als een dans waar energieën continue in beweging zijn.

Van burn-out tot Ware Zelf

februari 16th, 2022|

De vraag ‘Wie ben ik?’ kan alleen beantwoord worden in het moment. Het gaat eigenlijk niet om het antwoord, maar om de weg ernaartoe. Er is namelijk geen goed of fout antwoord op deze vraag. Het is jouw waarheid dat niet in een hokje of kader te plaatsen valt. Juist wanneer je vastloopt en deze vraag verwarrend lijkt is dit een opening naar zoveel meer. Ik neem je mee in mijn zoektocht naar mijn Ware Zelf.

Een ode aan Gucci

februari 15th, 2022|

Gucci is een fantastisch paard. Recht door zee, heel eerlijk en altijd in voor een grap. Hij kan het vaak niet laten wanneer jij alles netjes georganiseerd hebt er toch even op de Gucci manier er zijn eigen draai aan te geven (als hij het zou kunnen zou hij in zijn vuistje lachen). Het klaart ook vaak de lucht, even wat humor. Het hoeft ook allemaal niet zo zwaar te zijn.

Een ode aan Valéri

februari 15th, 2022|

Met jouw grote donkere ogen kijk jij dwars door mij heen. Van hart tot hart. Van ziel tot ziel. Jij bent het eerste paard waar ik deze zuivere en diepe verbinding mee heb mogen ervaren. Je liet mij jou observeren, omdat je voor mij letterlijk niet te vangen was. Vanaf het moment dat ik JA tegen jou zei ging jij deze verbinding met mij aan, voordat ik het zelf wist. Kwetsbaarheid durven tonen en het hart wagenwijd openzetten. Daar is een hoop moed voor nodig en dit is niet alleen wat je mij leert, maar waarin ik ook jou in help te helen.

Ga naar de bovenkant