Coaching met paarden

Coaching met paarden

Paarden nodigen je uit om je mooiste zelf te zijn om de harmonie in de kudde te kunnen bewaren. Zie het als een dans waar energieën continu in beweging zijn.

Ik ben een andere jij

In deze intuïtieve ontmoeting met het paard zal hij spiegelen wat er op dat moment zichtbaar mag worden gemaakt. Paarden gaan niet in op verhalen en hebben geen oordeel, waardoor vaak de vraag achter de vraag zal verschijnen.

De boodschappen en healing die je ontvangt dragen bij aan wat er in beweging mag komen om de harmonie te herstellen in jezelf.

Een sessie van 90 minuten: 111,-

Een reis naar binnen

In dit traject gaan we samen de diepte in. De reis zal starten met een intuïtieve ontmoeting met het paard (90 minuten) waarbij dat wat gezien mag worden zichtbaar mag zijn. Hier zal het thema zich ontvouwen waar we mee aan de slag gaan.

Vervolgens plannen we 2x een digitale coaching sessie om de boodschappen concreet te maken en je in deze stappen te begeleiden. Aan het einde van dit traject sluiten we af met nogmaals een ontmoeting bij de paarden (90 minuten) waar we deze boodschap kunnen bekrachtigen middels een ceremonie.

Investering in jezelf: 333,-

Omarm: natuur en bewustzijn

Alles wat leeft is een constante staat van beweging. Wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt is het letterlijk in beweging brengen van je lichaam enorm helend. Hierdoor ga je uit je hoofd en kom je in je lichaam. Door een open houding aan te nemen hoef je alleen maar naar haar te luisteren voor jouw volgende stap.

In deze coaching sessie (zonder paarden) in de natuur begeleid ik jou door je lichaam heen en vertaal ik de boodschappen die zich aandienen.

Een sessie van 90 minuten: 99,-
Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten

Workshop: Leiderschap en authenticiteit

Het paard spiegelt jouw gedrag, emotie of gemoedstoestand. De non-verbale communicatie die je uitstraalt waar je vaak niet bewust van bent. Een paard zal altijd vanuit het natuurlijke instinct op je reageren: eerlijk en zonder oordeel.

De paarden nodigen ons uit om open te staan om in verbinding te komen met hen. Door ons op dezelfde frequentie af te stemmen maak je contact met iets wat niet in woorden uit te drukken is. Dit kun je alleen ervaren.

Authentiek leiderschap en verbinding
Door authentiek en transparant te zijn ontstaat er ware verbinding en commitment binnen een team. Deze workshop geeft helderheid over de huidige sfeer en de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief te kijken en te verbinden.

Richtprijs 100,- per persoon op basis van een dagdeel. Maximale groepsgrootte 6 – 8 personen. Locatie in overleg.

De wijsheid van de paarden

Verhalen vanuit het Hart

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat coaching met behulp van paarden kan betekenen voor jou? Laat je inspireren door Verhalen vanuit het Hart en maak onder andere (digitaal) kennis met Gucci en Valéri.

Persoonlijk

Voel je vrij wanneer je specifieke wensen hebt mij te benaderen. Iedereen is uniek en ik vind het daarom dan ook belangrijk dat jij je gehoord voelt en jouw wensen kunt aangeven. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.