Coaching met paarden

Coaching met paarden

Paarden nodigen je uit om je mooiste zelf te zijn om de harmonie in de kudde te kunnen bewaren. Zie het als een dans waar energieën continu in beweging zijn.

Ik ben een andere jij

In deze intuïtieve ontmoeting met het paard zal hij spiegelen wat er op dat moment zichtbaar mag worden gemaakt. Paarden gaan niet in op verhalen en hebben geen oordeel, waardoor vaak de vraag achter de vraag zal verschijnen.

De boodschappen en healing die je ontvangt dragen bij aan wat er in beweging mag komen om de harmonie te herstellen in jezelf.

Een sessie van 90 minuten: 111,-

Omarm: natuur en bewustzijn

Alles wat leeft is een constante staat van beweging. Wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt is het letterlijk in beweging brengen van je lichaam enorm helend. Hierdoor ga je uit je hoofd en kom je in je lichaam. Door een open houding aan te nemen hoef je alleen maar naar haar te luisteren voor jouw volgende stap.

In deze coaching sessie (zonder paarden) in de natuur begeleid ik jou door je lichaam heen en vertaal ik de boodschappen die zich aandienen.

Een sessie van 90 minuten: 99,-
Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten

De wijsheid van de paarden

Verhalen vanuit het Hart

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat coaching met behulp van paarden kan betekenen voor jou? Laat je inspireren door Verhalen vanuit het Hart.

Persoonlijk

Voel je vrij wanneer je specifieke wensen hebt mij te benaderen. Iedereen is uniek en ik vind het daarom dan ook belangrijk dat jij je gehoord voelt en jouw wensen kunt aangeven. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.