De kracht van een ceremonie

De kracht van een ceremonie

De energie die vrijkomt wanneer je in zuiverheid verbindt is zo krachtig en helend. Open je hart en her-inner de cirkel in al haar magie.

Een volgende stap in je leven

Verlang jij een leven vanuit intuïtie, creativiteit en innerlijke kracht? Waar je niet streeft naar perfectie maar jezelf kunt omarmen voor wie je werkelijk bent? Je bent immers goed genoeg zoals je bent, lief mens. Durf om hulp te vragen en om uit het verhaal te stappen wat je niet langer meer dient.

Ik wil je graag begeleiden in je volgende stap. Dit kan van alles zijn en zal daarom ook tijdens een kennismakingsgesprek inzichtelijk worden en speciaal voor jou worden samengesteld.

Een sessie kan bestaan uit een coaching gesprek, een healing, een reading, ceremonie of een innerlijke reis. Ook is het mogelijk om voor meerdere personen op locatie een ceremonie te verzorgen.

Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten

GROOTS DURVEN DROMEN

Verhalen vanuit het Hart

Door het delen van mijn persoonlijke ervaringen hoop ik jou te inspireren dat je het zo waard bent om te leven vanuit je hart. Je leest hier onder andere over mijn visie op coaching met paarden en waarom mijn burn-out een groot geschenk is geweest.

Persoonlijk

Voel je vrij wanneer je specifieke wensen hebt mij te benaderen. Iedereen is uniek en ik vind het daarom dan ook belangrijk dat jij je gehoord voelt en jouw wensen kunt aangeven. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.