De kracht van een ceremonie

De kracht van een ceremonie

De energie die vrijkomt wanneer je in zuiverheid verbindt is zo krachtig en helend. Open je hart en her-inner de cirkel in al haar magie.

Transformation One Day Retreat

Liefde geeft jou de moed, kracht en vrijheid om je hart te volgen. Wanneer je aanwezig bent in jezelf en afgestemd bent op de Bron, kun jij volledig tot bloei komen. In de energie van de zomer nodigen de paarden, Michelle en ik jou uit om te gaan staan en het pad te gaan bewandelen vanuit je volste potentieel.

Wijsheid van de paarden x Cacao x Meditatie x Ceremonie op het veld – deze One Day Retreat organiseer ik samen met Michelle van michellewijnans.nl

Datum: 30 juli
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: de Nieuwe Maesberg, Arnhem
Investering in jezelf: 111,-

Deze dag is inclusief vegan lunch van De Nieuwe Kantine, thee en snacks

Een reis naar binnen

Deze geheel verzorgde dag staat in het teken van zelfliefde. In een veilige setting van de magische yurt nodigen sister Petra (@petrastiemer) en ik je uit om naar binnen te keren.

Je zal ondergedompeld worden in een bad van liefde door sound healing en beleving, cacao ceremonie, intenties zetten en meditatie. Deze ‘reis’ is een cadeau aan jezelf.

Datum: 3 september
Tijd: 10.00  – 16.00 uur
Locatie: Tinte
Investering in jezelf: 99,-

Deze dag is inclusief vegetarische lunch, thee en snacks

Een volgende stap in je leven

Verlang jij een leven vanuit intuïtie, creativiteit en innerlijke kracht? Waar je niet streeft naar perfectie maar jezelf kunt omarmen voor wie je werkelijk bent? Je bent immers goed genoeg zoals je bent, lief mens. Durf om hulp te vragen en om uit het verhaal te stappen wat je niet langer meer dient.

Ik wil je graag begeleiden in je volgende stap. Dit kan van alles zijn en zal daarom ook tijdens een kennismakingsgesprek inzichtelijk worden en speciaal voor jou worden samengesteld.

Een sessie kan bestaan uit een coaching gesprek, een healing, een reading, ceremonie of een innerlijke reis. Ook is het mogelijk om voor meerdere personen op locatie een ceremonie te verzorgen.

Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten

GrootS durven dromen

Verhalen vanuit het Hart

Door het delen van mijn persoonlijke ervaringen hoop ik jou te inspireren dat je het zo waard bent om te leven vanuit je hart. Je leest hier onder andere over mijn visie op coaching met paarden en waarom mijn burn-out een groot geschenk is geweest.

Persoonlijk

Voel je vrij wanneer je specifieke wensen hebt mij te benaderen. Iedereen is uniek en ik vind het daarom dan ook belangrijk dat jij je gehoord voelt en jouw wensen kunt aangeven. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.