OVER

Phoebe Cornelisse

De zoektocht naar liefde buiten mijzelf heeft mij uiteindelijk gebracht bij de reis naar binnen. Het pad van het Hart bewandelen vraagt een flinke portie moed om jezelf in de spiegel aan te kijken. Om voorbij de persoon te gaan die je hebt gecreëerd, door de ervaringen die je in dit leven hebt opgedaan, om jeZelf te ontmoeten in wie je in werkelijkheid bent.

De reis naar binnen
Het grootste geschenk wat ik mijzelf kon geven was deze reis naar binnen. Ik heb mij als kind veel teruggetrokken in de natuur, in boeken en droomwerelden om een omgeving te treffen waar ik mijn diepgang kon herkennen. Het communiceren zonder woorden en waar magie en fantasie de vrije loop krijgen.

Het paard als krachtdier
Paarden zijn mystieke dieren die het wilde en vrije Zijn belichamen. Zolang ik mij kan herinneren heb ik een sterke aantrekking naar deze krachtige dieren gevoeld en zijn zij de rode draad in mijn leven geweest. Zij hebben mij het vertrouwen gegeven dat ik in staat ben om voorbij angsten te kijken om weer in contact te komen met mijn innerlijke (creatie)kracht. De wilde ongetemde vrouw.

Thuiskomen in mijzelf
Na jarenlang mijzelf te hebben gevormd en gevoegd naar het plaatje waarvan ik dacht gelukkig te worden, ben ik door de reis naar binnen, van het hoofd in het hart en bekken geland. Het volledig thuiskomen in mijzelf, als mens, vrouw en multidimensionaal wezen hier op aarde, geeft mij een diepe vorm van rust.

Iedere dag weer is een kans om mijzelf nog dieper te leren kennen. Om het medicijn dat ik in mijn hart draag te mogen delen. Om liefde te belichamen en bij te dragen aan het scheppen van een Nieuwe Wereld.

Ik geniet.
Ik bewonder.
Ik bid.
Ik heb lief.
Ik ben dankbaar.

IN VERBINDING

Het paard als metgezel

Wanneer je met paarden bent bestaat er geen tijd. Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent, want je bent nu eenmaal goed genoeg zoals je bent. Deze wijze dieren hebben mij zo enorm veel geleerd over het leven en over mijzelf. Om volledig in het hier-en-nu aanwezig te zijn en je te beseffen dat je onderdeel bent van het geheel. Iedereen is uniek en is even waardevol. Durf maar kwetsbaar te zijn en je hart helemaal te openen. Vanuit daar ontstaat de echte verbinding met het leven en kun je je laten dragen.

Liefde voor jezelf

Here I am

Zacht, kwetsbaar, liefdevol, authentiek en moedig. Deze woorden spelen een grote rol in mijn leven en heb ik kunnen omarmen door naar binnen te gaan en mijzelf daardoor beter te leren kennen.

Met een reden ben je op deze pagina terecht gekomen. Voel jij dat het tijd is voor een volgende stap in je leven? Ik kijk er naar uit je te ont-moeten.