OVER

Phoebe Cornelisse

Mijn naam betekent letterlijk ‘licht, helder’. De witte jurk staat voor mij symbool voor zuiverheid. Het volledig omarmen van mijn Ware Zelf en in mijn kracht staan. Zichtbaar zijn vanuit kwetsbaarheid met een open hart. Weten wie ik werkelijk ben en dankbaar zijn voor het pad dat ik heb afgelegd om te komen waar ik vandaag de dag sta. De cirkel is rond.

Deze witte jurk is in mijn leven gekomen in een periode waarin ik erg ver verwijderd was geraakt van mijzelf. Met een grote drang naar externe bevestiging kreeg ik regelmatig te horen wat een droomleven ik had. Ik was inmiddels erg vertrouwd geworden met het masker wat ik op had, stond continu in de aan-modus waarbij ik mijn lichamelijke klachten negeerde. Wanneer ik alleen was voelde ik mij leeg, neerslachtig, uitgeput en niet gelukkig.

Na een lange tijd kon ik eindelijk erkennen dat ik ruim twee jaar in een burn-out geleefd heb. Dit is mijn grote geschenk geweest dat mij heeft laten inzien dat het zo niet langer kon. Ik stelde mijzelf de vragen – Wie ben ik? Waar word ik gelukkig van? En hier is mijn zoektocht van start gegaan. Lees meer hierover in mijn blog Van burn-out tot Ware Zelf.

IN VERBINDING

Het paard als metgezel

Wanneer je met paarden bent bestaat er geen tijd. Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent, want je bent nu eenmaal goed genoeg zoals je bent. Deze wijze dieren hebben mij zo enorm veel geleerd over het leven en over mijzelf. Om volledig in het hier-en-nu aanwezig te zijn en je te beseffen dat je onderdeel bent van het geheel. Iedereen is uniek en is even waardevol. Durf maar kwetsbaar te zijn en je hart helemaal te openen. Vanuit daar ontstaat de echte verbinding met het leven en kun je je laten dragen.

Liefde voor jezelf

Here I am

Zacht, kwetsbaar, liefdevol, authentiek en moedig. Deze woorden spelen een grote rol in mijn leven en heb ik kunnen omarmen door naar binnen te gaan en mijzelf daardoor beter te leren kennen.

Met een reden ben je op deze pagina terecht gekomen. Voel jij dat het tijd is voor een volgende stap in je leven? Ik kijk er naar uit je te ont-moeten.